Ο σύλλογος Μουζάκι Κατάλογος
Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου
Nelios.com
φλαση
Εκτύπωση άρθρου | Εκτύπωση άρθρου μεγένθυνση γραμματοσειράς σμίκρυνση γραμματοσειράς

33ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

O Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου ευχαριστεί θερμά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Μαέστρο του Ωδείου Καρδίτσας Νίκο Ευθυμιάδη για την πραγματοποίηση του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας στο Μουζάκι. Το σπουδαίο Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό αυτό γεγονός θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό για 4 μοναδικές μουσικές βραδιές. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ωδείο Καρδίτσας - Διευθυντής Νίκος Ευθυμιάδης

Έπειτα από αίτημα φορέων και παραγόντων του Δήμου Μουζακίου (Δήμος Μουζακίου, Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου, Πολιτιστικοί Φορείς κλπ), το 33Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός τετραήμερου συναυλιών στο Μουζάκι και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου MOYZAKI PALACE .

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο καλλιτεχνικός του Διευθυντής Νίκος Ευθυμιάδης πάντα θεωρούσα ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να αποκεντρώνονται και να υλοποιούνται και σε άλλους χώρους όπου υπάρχουν ζωντανά πολιτιστικά και μουσικά κύτταρα.  Έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 στις 9 :30 το βράδυ οι ποιοτικές εκδηλώσεις του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, που περιλαμβάνει εξαιρετικές Χορωδίες καθώς και την Ορχήστρα <<ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ >> της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου MOYZAKI PALACE και θα μπορέσουν να τις απολαύσουν και οι κάτοικοι της περιοχής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοσιεύτηκε: Δε 06 Ιουλ 2015 « Πίσω στις Δραστηριότητες
Εκτύπωση άρθρου | Εκτύπωση άρθρου μεγένθυνση γραμματοσειράς σμίκρυνση γραμματοσειράς
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ
Χάρτης περιοχής