Ο σύλλογος Μουζάκι Κατάλογος
Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου
Nelios.com
φλαση

''Τεχνόδρομος Χριστουγέννων'' στο Μουζάκι - Διοργανωτής Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου

Εκτύπωση άρθρου | Εκτύπωση άρθρου μεγένθυνση γραμματοσειράς σμίκρυνση γραμματοσειράς

Tο καλλιτεχνικό φεστιβάλ ‘’Τεχνόδρομος Χριστουγέννων’’ στο Μουζάκι είναι μια πρωτότυπη ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου. Με δημιουργική διάθεση, εθελοντική προσφορά, μεράκι και πνεύμα συνεργασίας από το 2014 παίρνει σάρκα και οστά και μεταμορφώνει τις γιορτινές μέρες στο Μουζάκι Καρδίτσας. Χειροποίητα έργα με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων με δημιουργούς δημότες, σχολεία και επιχειρήσεις του Δήμου Μουζακίου καθώς και του Δήμου Καρδίτσας και Τρικάλων κοσμούν τους κεντρικούς δρόμους του Μουζακίου για ένα περίπου μήνα.


Στόχοι του Ε.Σ.Μ. είναι η δημιουργία γιορτινού κλίματος ώστε να απολαύσουν ώρες ξεγνοιασιάς οι δημότες , παρά τις δυσκολίες της εποχής, η προσέλκυση επισκεπτών και η προβολή, ανάδειξη και προώθηση της εμπορικ
ής δυναμικής, της τοπικής ταυτότητας και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Στις ενέργειες του Ε.Σ.Μ. σύμμαχοι και είναι ο Δήμος Μουζακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οι Γόμφοι, ο Σύλλογος Γυναικών Μουζακίου, ο Σύλλογος απανταχού Μουζακιωτών «ΓΟΜΦΕΥΣ» και οι Σύλλογοι Οξυάς, Δρακότρυπας, Μαυρομματίου, Βατσουνιάς, Αγναντερού.

Δημοσιεύτηκε: Δε 14 Δεκ 2015 « Πίσω στα Νέα & Ανακοινώσεις
Εκτύπωση άρθρου | Εκτύπωση άρθρου μεγένθυνση γραμματοσειράς σμίκρυνση γραμματοσειράς
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ
Χάρτης περιοχής
επιχείρηση της ημέρας

Ντούβλης Κων/νος

“ Υποδήματα - Βιοτεχνία Παραδισιακών Τσαρουχών ”
Διαβάστε περισσότερα »